onyar_bodeg-pizza_high-RGB.jpg

Todas las novedades en nuestro blog

NOTÍCIAS Y NOVEDADES

Onyar Showroom: un espai per divulgar el projecte Aliments Onyar

versió en català


La Fundació Ramon Noguera ha estrenat un espai destinat a la divulgació del projecte d’alimentació ecològica Aliments Onyar. L’Onyar Showroom és un espai polivalent dissenyat amb l’objectiu de realitzar-hi diferents activitats per donar a conèixer el projecte, com ara visites, degustacions i tallers, i alhora consta amb una zona d’exposició on s’hi pot trobar tota la gamma de productes ecològics Aliments Onyar. Està situat a les instal·lacions de la Fundació Ramon Noguera (C/Indústria, 22 Polígon Mas Xirgu, de Girona), al costat de l’obrador on elaborem els aliments ecològics.

Avui, en la presentació als mitjans de comunicació, Pepita Perich, directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera, ha explicat que «per donar impuls al projecte hem reconvertit la botiga de moda que teníem en un espai pensat per divulgar i donar a conèixer els nostres aliments ecològics al gran públic mitjançant diferents activitats». Això també permetrà, segons Perich, que aquest espai sigui «un punt promocional dels punts de venda on es poden comprar els productes». La directora-gerent ha afegit que «consumint els nostres aliments cada persona pot ser partícip de fer el projecte més gran, que ha de suposar la creació de nous llocs de treball per a persones amb discapacitat».

L’Onyar Showroom, antic espai de botiga de roba i de complements, consta de dues zones: la zona d’aparador, on hi ha exposats els productes, i la sala de visites, amb equipament de projecció audiovisual i reservada al programa d'activitats que inclourà visites, degustacions i tallers que properament activar (quan el context ho permeti amb garanties). L’Onyar Showroom ja està obert de dilluns a dissabte de 8 a 20 h i aviat comptarà amb visites concertades dirigides al gran públic i a escoles, on hi haurà tast dels productes, visites a l’obrador i diferents tallers relacionats amb l’alimentació ecològica i saludable. L’objectiu és difondre el projecte social, explicant i ensenyant l’objectiu final de donar ocupació a persones amb discapacitat. També volem mostrar com produïm els aliments a l’obrador i volem divulgar la producció sostenible, donant a conèixer cadascun dels productes ecològics de les diferents gammes del nostre catàleg (pizza, pasta, elaborats, conserves i fruits secs).

Les activitats es podran reservar a la web properament: www.alimentsonyar.org/visites

Si voleu assabentar-vos de l'activació de les activitats al Showroom, podeu subscriure-us al nostre butlletí electrònic (d'enviament mensual) aquí.


Onyar Showroom: un espai per divulgar el projecte Aliments Onyar

version en castellano


La Fundación Ramon Noguera ha estrenado un espacio destinado a la divulgación del proyecto de alimentación ecológica Alimentos Onyar. El Onyar Showroom es un espacio polivalente diseñado con el objetivo de realizar diferentes actividades para dar a conocer el proyecto, tales como visitas, degustaciones y talleres, al tiempo que consta con una zona de exposición donde se puede encontrar toda la gama de productos ecológicos Aliments Onyar. Está situado en las instalaciones de la Fundación Ramon Noguera (C / Industria, 22 Polígono Mas Xirgu, de Girona), al lado del obrador donde elaboramos los alimentos ecológicos.

Hoy, en la presentación a los medios de comunicación, Pepita Perich, directora-gerente de la Fundación Ramon Noguera, ha explicado que «para dar impulso al proyecto hemos reconvertido la tienda de moda que teníamos en un espacio pensado para divulgar y dar a conocer los nuestros alimentos ecológicos al gran público mediante diferentes actividades ». Esto también permitirá, según Perich, que este espacio sea «un punto promocional de las tiendas donde se pueden comprar los productos y, por tanto, un apoyo directo a nuestro cliente (tiendas especializadas y supermercados)». La directora-gerente ha añadido que «consumiendo nuestros alimentos cada persona puede ser partícipe de hacer el proyecto más grande, que debe suponer la creación de nuevos puestos de trabajo para personas con discapacidad».

El Onyar Showroom, antiguo espacio de tienda de ropa y de complementos, consta de dos zonas: la zona de exposición, donde se exponen los productos, y la sala de visitas, con equipamiento de proyección audiovisual y reservada al programa de actividades que incluirá visitas, degustaciones y talleres que próximamente activaremos (cuando el contexto en relación a la pandemia de Covid-19 lo permita). Por ahora, el Onyar Showroom ya está abierto de lunes a sábado de 8h a 20h y pronto contará con visitas concertadas dirigidas al gran público y a escuelas, donde habrá degustación de productos, visitas al obrador y diferentes talleres relacionados con la alimentación ecológica y saludable. El objetivo es difundir el proyecto social, explicando y enseñando el objetivo final de dar empleo a personas con discapacidad. También queremos mostrar cómo producimos los alimentos en el obrador y queremos divulgar la producción sostenible, dando a conocer cada uno de los productos ecológicos de las diferentes gamas de nuestro catálogo (pizza, pasta, elaborados, conservas y frutos secos).

Las actividades se podrán reservar próximamente a través de la web.

Si queréis estar informados de la activación de las actividades en el Showroom, podéis suscribiros a nuestro boletín electrónico (de envío mensual) aquí.
38 vistas

Entradas Recientes

Ver todo
Suscríbete a nuestro blog